Utolsó lehetőségek, hogy kihasználja a kedvezmények

PDFNyomtatásE-mail
Irányár:52,90 M Ft
Kedvezmény:
Áfa összege:
Ár / kg
164
286
489
3164
látvány 361
látvány 427
látvány 56
fedett terasz 73 608
Leírás

AJÁNLOM FIATALOKNAK, CSALÁDOKNAK, BEFEKTETŐKNEK ÉS MIVEL FÖLDSZINTES A HÁZ, AKÁR AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLYNAK IS!

Utolsó lehetőségek, hogy kihasználja a kedvezményeket...CSOK, CSOK hitel, valamint a csokhoz kapcsolódó kedvezmények ,az áfa visszaigénylés, babaváró igénybe vehető.

Kedvelt nyugati városrészen kínálunk eladásra praktikus elrendezésű, fiatalos, új építésű ikerházi
lakásokat. Megbízható, referenciákkal rendelkező, rugalmas vállalkozótól.A kivitelező referencia munkái, folyamatban lévő építkezései megtekinthetők. Átgondolt terek, tágas, világos, modern épület tökéletes választás. Minden egységnek saját kocsibeállója és lekerített kertrésze lesz intim teret biztosítva lakóinak. Nappali+ 2 félszoba, 400m2-es telekkel. Az ingatlan mérete még változtatható. Várható kezdés 2022. nyár vége. Segítünk eladni jelenlegi ingatlanját is a legjobb megoldással! Megtervezzük az egész építkezés folyamatát, elkísérjük a végéig! Jöjjön el egy kávéra, és ha beköltözött új otthonába Ön hív meg egy kávéra!
Irodánk hitelszakértője díjmentesen nyújt segítséget Önnek a legjobb megoldás megtalálásához. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, esetleg bármely további kérése ,kérdése akadna, keressen bizalommal és szívesen állok rendelkezésére!

500 m2-es telekkel nappali+3 szoba 73m2-es 52.9MFt

Szerkezet
Tégla.
Alapterület
73m2
Szobák száma
nappali+3félszoba
Ingatlan referens

Mészáros Dóra +36 30 929 4789

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a ingatlanról.