AJÁNLOM FIATALOKNAK, CSALÁDOKNAK, BEFEKTETŐKNEK ...

PDFNyomtatásE-mail
Irányár:63,90 M Ft
Kedvezmény:
Áfa összege:
Ár / kg
egylakásos_3 (5)1
egylakásos_2 (5)4
egylakásos (6)5
egylakásos_4 (3)8
80 m2 alaprajz családi ház6
Leírás

Utolsó lehetőségek, hogy kihasználja a kedvezményeket...CSOK, CSOK hitel, valamint a csokhoz kapcsolódó kedvezmények ,az áfa visszaigénylés, babaváró igénybe vehető.

Kedvelt nyugati városrészen  kínálunk eladásra praktikus elrendezésű, fiatalos, új építésű családi ház.   Megbízható, referenciákkal rendelkező, rugalmas vállalkozótól.A kivitelező referencia munkái, folyamatban lévő építkezései  megtekinthetők. Átgondolt terek,  tágas, világos, modern épület tökéletes választás. Minden családi házhoz 2db kocsibeálló tartozik ,de lehetőség van garázs kialakításra.  Nappali+ 3 félszoba, 1100m2-es telekkel. Az ingatlan mérete még változtatható. Várható kezdés 2022. nyár vége. Segítünk eladni jelenlegi ingatlanját is a legjobb megoldással! Megtervezzük az egész építkezés folyamatát, elkísérjük a végéig! Jöjjön el egy kávéra, és ha beköltözött új otthonába Ön hív meg egy kávéra!
Irodánk hitelszakértője díjmentesen nyújt segítséget Önnek a legjobb megoldás megtalálásához. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, esetleg bármely további kérése ,kérdése akadna, keressen bizalommal és szívesen állok rendelkezésére!

1100m2-es telekkel 80m2-es családi ház nappali+3 szoba 63,9M Ft

Szerkezet
Tégla.
Alapterület
80m2
Szobák száma
nappali+3félszoba
Ingatlan referens

Mészáros Dóra +36 30 929 4789

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a ingatlanról.