Herény kertvárosi lakóövezetében új ház!

PDFNyomtatásE-mail
Irányár:72,50 M Ft
Kedvezmény:
Áfa összege:
Ár / kg
ACCamera_113
ACCamera_3 (5)1
ACCamera_2 (5)
ACCamera0
Leírás

Herény kertvárosi lakóövezetében olyan modern stílusú otthonokat építünk, amilyet igazán szeretni fog! Ez már a jövő építészete! Egyedi építészeti megoldások, könnyű berendezhetőség! Élvezze, ahogy az otthona is átköltözik a 21. századba. és okos otthonként a biztonság és kényelem szigetévé változik az egész család számára.Legnagyobb előnye,hogy igazodik az Ön életviteléhez! 
Megújuló energiafelhasználásra az épület saját levegő-víz hőszivattyúval lesz
ellátva.Nappali+4félszobás családi ház egy osztott telek első 1000m2-es telekrészén fog megépülni. Az ár tartalmaz kettő autóbeállót, de felár ellenében garázs is kialakítható. Akár befektetésnek veszi meg, olyan lesz, amilyet megálmodott. Jó fekvésű ingatlan minden napszakban garantálja a világos tereket. Burkolatok, szaniterek szabadon választhatóak, az építkezés korai szakaszában a belső falak is mozgathatóak, tehát kompromisszum nélkül, az Ön ízlésének megfelelő kialakításban gondolkodhat. Várható átadás 2022. év vége. Legyenek bár az első házukba beköltöző fiatalok vagy többgyermekes családok, a különböző méretű lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Csok, Babaváró, támogatott hitelek, illetékmentesség, 5%áfa visszaigénylés Csok-os vevőknek.
Ez a családi ház 91m2-es 1000m2-es telken, az ár telekárral együtt kulcsrakészen értendő. Jöjjön el egy finom kávéra és kiválasztjuk Önnek a legjobb ingatlant!

Szerkezet
Tégla.
Alapterület
91m2
Szobák száma
nappali+4félszoba

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a ingatlanról.