Még igénybe veheti a kedvezményeket.....

PDFNyomtatásE-mail
Irányár:66,90 M Ft
Kedvezmény:
Áfa összege:
Ár / kg
1 (1) (1)2
5_17
5_27
5_32
5_44
5_52
5_62
6 (3)1
alaprajz 80-90m2
Leírás

Ha a tökéletes ingatlant keresi családja részére, akkor ezt most megtalálta. Modern letisztult formák, finom luxus, korszerű építőanyagokból adódóan energia takarékos OTTHONOK!  Az új építésű ikerház  teljesen illetékmentes, gyerekeseknek Csok, Csok hitel igényelhető, megfelel a három gyerekes csok-nak is. Fix kulcsrakész ár, telek árral együtt értendő!
Ez már a jövő otthonai,az ember köré tervezett komplex élettér ! Szombathely nyugati városrészén, pár percre a város zajától , most kialakuló fiatalos lakóparkban ajánlunk méretéből, szobaszámaiból adódóan nagyobb családok részére is tökéletes ikerházat. Nappali+2félszobás 60m2-es, nappali+3félszobás 73m2-esvagy igény szerint  nappali+4félszobás 90m2-es,  400-450m2-es telekkel. telekkel.
Miért válassza?
– saját bejárattal rendelkezik,
-kondenzációs gázkazánról, klíma
-formabontó kialakítás, merész formák tökéletes összehangolása
-rendkívül alacsony fenntartási költségekkel
-nagyméretű telkek,
Az építkezést figyelemmel kísérheti és saját igényeket érvényesíthet, ízlésének megfelelő burkolatokat választhat. Várható kezdés 2023. ősz. Segítünk eladni jelenlegi ingatlanját is a legjobb megoldással! Megtervezzük az egész építkezés folyamatát, elkísérjük a végéig! Jöjjön el egy kávéra, és ha beköltözött új otthonába Ön hív meg egy kávéra! Irodánk hitelszakértője díjmentesen nyújt segítséget Önnek a legjobb megoldás megtalálásához. Kérem bővebb információért keressen!

Szerkezet
Tégla.
Alapterület
90m2
Szobák száma
nappali+4szoba
Ingatlan referens

Mészáros Dóra +36 30 929 4789

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a ingatlanról.