Utolsó lehetőségek, hogy kihasználja a kedvezményeket...

PDFNyomtatásE-mail
Már épül! Tavasszal költözhet...
Irányár:92,00 M Ft
Kedvezmény:
Áfa összege:
Ár / kg
8NPhqs1Z_4x
IMG_2997
IMG_2999
IMG_2991
1
5 (1)
4
Leírás

Szombathelyen - Oladi platón – a Dr. Frank Kálmán utcában 2024. áprilisi költözéssel két lakásos ikerház önálló telekrésszel eladó!
Az épület tető alatt áll, jelenleg a gépészeti munkálatok folynak, a rendelkezésre álló műszaki tartalom mentén a leendő tulajdonosoknak lehetősége van saját elképzelései szerint alakítani az otthont.
A ház 30-as Porotherm falazó téglából épült, 15-20 cm-es Grefit hőszigetelővel szigetelve, a födém 30 cm vastag monolit vasbeton, a tetőszerkezet fa, Leier antracit színű cseréppel fedve, a bádogozás festett antracit színű ereszcsatorna lefolyókkal. A homlokzat fehér és antracit színek kombinálásával készül, kő betétekkel, a teraszok üveg korlátokat kapnak. A tetőtér 15 cm kőzetgyapot szigetelést kapott és két rétegű tűzálló gipszkartonnal burkolták. A belső elválasztó falak 12,5 cm vastag hangszigetelt gipszkartonból készültek. A homlokzati nyílászárók korszerű műanyagok, VEKA típusú 3 rétegű üvegezéssel antracit színben. Az ablakokon okostelefonról vezérelhető elektromos redőnyök kerültek beépítésre szintén antracit színben. Fűtése padlófűtés, hőszivattyús rendszerrel, a napelem előkészítése megtörtént. A lakások egymás tükörképei, fontosabb jellemzőik a teljesség igénye nélkül:
-Egyenként 116,5 m2 alapterületen földszintjén nappali-étkező-konyha (41 m2), WC kézmosóval, kamra, közlekedő, az emeleten 3 szoba (13 m2, 13 m2, 15 m2), fürdőszoba (9,03 m2) háztartási helyiség, gardrób (3, 05 m2) és közlekedő található.
- A gépészeti alapszerelések folyamatban vannak, itt még lehetősége van a leendő tulajdonosnak a saját igények szerinti változtatásra.
- Az ár tartalmaz 1 db klíma berendezést.
- A hideg- és melegburkolatok 6.000,- illetve 4.000,- Ft értékben választhatóak.
- Szaniterek műszaki tartalom szerint kerülnek beépítésre, vevői igény esetén ezek módosíthatóak.
- Az ár nem tartalmazza a konyhabútort, a külső kerítést.
Az ingatlan eladási ára tartalmazza a teljes körű kivitelezést, a használatba vételi engedélyeket, valamint társasházzá alakítást is.
Amennyiben szeretné kihasználni még idén a CSOK-os támogatást, ne habozzon, itt nem látványtervről választ és jövő tavasszal költözhet családjával. Továbbá ajánlom az ingatlant mindenkinek, aki új építésű házat keres jó árban, korrekt minőségben!
További információért hívjon bizalommal!

Szerkezet
Tégla.
Alapterület
116m2
Szobák száma
nappali+3szoba

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a ingatlanról.