Gyömbér házak!

PDFNyomtatásE-mail
Nappali+4szoba....
Irányár:69,50 M Ft
Kedvezmény:
Áfa összege:
Ár / kg
1 (1) (1)2
5_17
5_27
5_32
5_44
5_52
5_62
alaprajz 80-90m2
Leírás

Megfelel a 3 gyerekes Csok pluszra!

Oladon a Gyömbér utcában GYÖMBÉR HÁZAK! Ha a tökéletes ingatlant keresi családja részére, akkor ezt most megtalálta. Modern letisztult formák, finom luxus, korszerű építőanyagokból adódóan energiatakarékos OTTHONOK!  Az új építésű ikerház  teljesen illetékmentes, Csok plusz igényelhető, megfelel a három gyerekesnek is. Fix kulcsrakész ár, telekárral együtt értendő!
Ez már a jövő otthonai,az ember köré tervezett komplex élettér ! Szombathely nyugati városrészén, pár percre a város zajától , most kialakuló fiatalos lakóparkban ajánlunk méretéből, szobaszámaiból adódóan nagyobb családok részére is tökéletes ikerházat. Nappali+4félszobás bruttó 97m2, netto 90m2-es, 450m2-es telekkel.
Miért válassza?
-kondenzációs gázkazánról padlófűtés, klíma
-formabontó kialakítás, merész formák tökéletes összehangolása
-rendkívül alacsony fenntartási költségekkel
-nagyméretű telkek, teraszok, 
2db autóbeálló
Az építkezést figyelemmel kísérheti és saját igényeket érvényesíthet, ízlésének megfelelő burkolatokat választhat. Várható kezdés 2024. tavasz.Segítünk eladni jelenlegi ingatlanját is a legjobb megoldással! Megtervezzük az egész építkezés folyamatát, elkísérjük a végéig! Jöjjön el egy kávéra, és ha beköltözött új otthonába Ön hív meg egy kávéra! Irodánk hitelszakértője díjmentesen nyújt segítséget Önnek a legjobb megoldás megtalálásához. Kérem bővebb információért keressen!

Szerkezet
Tégla.
Alapterület
97m2
Szobák száma
nappali+4szoba
Ingatlan referens

Mészáros Dóra +36 30 929 4789

Telekméret
450m2

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a ingatlanról.